В стремежа си да задоволяваме нашите клиенти постоянно, предлагаме термографска диагностика за откриване на течове без къртене на територията на гр. Пловдив.

Това е доста съвременен метод, като се изпълнява посредством термографска камера. На снимката в ляво можете да добиете представа какъв образ предава тя. Принципа и на работа е сравнително елементарен, понеже все по-често клиентите изискват да се конкретезира точното място на проблемната зона - теча, а това не може да се види с невъоражено око и поради тази причина инвестирахме средства в подобна апаратура.

Предлаганата от нас подобна услуга е изключително полезна особено за течове, които с години не се отремонтирват и всеки един от Вашите съседи казва, че не е от него.

Теча се открива посредством сравняването на околните среди, тъй като всяка влага, теч или електро проблем е съпровождан от температурно отклонение. На снимката ясно се вижда, как водата влиза през покрива и причинява имуществени щети на тавана.

От самото си начало тази технология е използвана единствено с военни цели но в последните години става все по-широко приложима и за битови нужди.

Оборудването с което изпълняваме тази диагностика е с марка Flir®, като тя се е наложила като най-добрия производител на термографски камери в света.

Освен с откриване на течове предлагаме и отстраняване след изпълнение на диагностиката на разумни цени.

ВАЖНО! В последно време тази услуга се предлага от "колеги", които не притежават необходимото оборудване - Термографска камера и професионален RWS скенер. Може да Ви подведат като изпълняват диагностиката посредством - Дигитален термометър, а не Термографска камера!

Приложение на термографската диагностика

На термографското изображение ясно се вижда източника в конкретния случай на теча.   След като сме установили източника го маркираме и остава единствено да бъде разкъртено - минимално в зоната, която е маркирана и да бъде разрешен проблема с теча. 

Цени за откриване на течове за 2019 година.

Описание Регулярна Цена Всеки Петък
1 Термографска обследване на проблем между границата на един (локален) или два имота. 160.00 100.00
2 Термографска обследване на проблем между границата на три имота. 170.00 110.00
3 Термографска обследване на проблем от изнесена напред тераса или плосък покрив. 180.00 120.00

Посочените цени са с включено ДДС и са в Български лева.

Важно! Всеки Петък от седмицата с отстъпка.